Tuinen

Droom jij ook van een mooie tuin?

Maar denk je dat zo’n prachtige tuin bij jou onmogelijk is? Dan heb je ongelijk! Je moet er alleen voor zorgen dat je jouw tuin correct onderhoudt. De meeste planten en bomen hebben een regelmatige snoeibeurt nodig om ze gezond te houden,. Het gazon vraagt zeker de nodige aandacht indien je een blijvend groene grasmat wil behouden.
Heb je echter geen groene vingers of heb je niet voldoende tijd om de tuin te onderhouden? Huur dan een vakman in die dit karwei voor jou doet.

Wij kunnen het volledige tuinonderhoud uit handen nemen. Wij plannen het juiste moment in om langs te komen om bomen en planten te snoeien. Wij kennen de correcte methodes om een gazon te onderhouden
Wil je weten wat een volledig of gedeeltelijk tuinonderhoud inhoudt, neem dan gerust contact op en we bespreken het samen.

Tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

Ook bedrijven kunnen rekenen op onze know-how voor tuinonderhoud. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte op maat van uw bedrijf.

We bieden flexibele onderhoudsoplossingen voor ieders budget, zowel voor uw privétuin als voor uw bedrijfsterrein. Eén of meerdere onderhoudsbeurten per jaar, voor- en najaar, maandelijks of zelfs een wekelijks onderhoud is mogelijk.
Dit alles kan op basis van gepresteerde uren aan uurtarief of met een onderhoudscontract op maat aan een afgesproken prijs.

Bekijk een aantal voorbeelden op de NIEUWS pagina!